Dit wist jij nog niet over mij… x 6
12 mrt 2016 / Lijstjes, Persoonlijk
  • Dat ik van zingen hou heb ik vaker genoemd, dus da’s al bekend inmiddels. Zo doe ik het graag als ik (alleen!) aan het afwassen ben. Soms vind ik zelfs dat ik best oké klink. En dan, dan krijg je dit soort taferelen. Uhm…

  • Ik plan zelden blogposts in. Ik hou ervan om ‘live’ te bloggen. Niks leuker dan op ‘Publish’ drukken in WordPress!
  • In het verlengde daarvan: deze post typ ik op mijn telefoon terwijl ik in de trein zit. Ik wilde vandaag graag bloggen en dit is het moment waarop ik tijd heb! ;-)
  • Ik wil graag minimaliseren. Als in: ik wil minder spullen. Alleen dingen waar ik echt blij van word, die ik echt gebruik en het liefst dingen van kwaliteit die lang meegaan. Het afgelopen jaar heb ik al heel veel spullen (vooral kleding) uitgezocht en veel weggedaan, dat geeft zo’n goed gevoel. Ik ben nog steeds niet zo goed in het weggooien van spullen, want voor mij is alles verbonden aan herinneringen. Daar probeer ik dus aan te werken; die herinneringen bestaan óók gewoon zonder die tastbare prulletjes. (Dit geldt natuurlijk niet voor alle spullen, sommige dingen ga ik gewoon nooit weggooien. Punt.)
  • Ik hou van het lentegevoel. Dat het nog net winter is, maar je voelt dat de lente eraan komt: daar word ik zó vrolijk van. Sowieso is de lente mijn favoriete seizoen! Van lente word ik gelukkig.
  • Als ik mijn bord bijna leeg heb, verzamel ik altijd alvast een ‘perfecte laatste hap’. Stel ik eet een salade, dan moet die hap alle ingrediënten van de salade bevatten en het liefst van mijn favoriete ingrediënt een beetje extra. Is bij de couscoussalade altijd een extra geroosterde amandel bijvoorbeeld. Is dit herkenbaar of ben ik de enige met deze (gekke) gewoonte? ;-)

xoxo2

«
»© Alyssaa.nl 2006-2020 // Naar boven