De wereld van dichtbij: rijp
008

Van mij mag het heel gauw lekker lenteweer worden, maar aan lagere temperaturen zitten zeker ook voordelen! Als het ’s nachts onder de nul is, gebeurt er in de natuur iets moois: er ontstaat rijp. Dat ziet er altijd wel gaaf uit! Als ik zie dat het een beetje heeft gevroren, spring het liefst meteen naar buiten met mijn camera. Met macrolens erop, want door die lens ziet de natuur er nóg interessanter uit. Deze foto’s maakte ik begin deze maand, na een koude nacht. Ik had nog wel uren door kunnen fotograferen, ware het niet dat rijp natuurlijk gaat smelten. :-)

003
001
011
013
018
017
004
016
015
007

xoxo2

gepost op 19/03/2016 in Fotografie

TAGS: , ,

«
»
Hi there!
Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact
E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow
Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy
© Alyssaa.nl 2006-2019 / NAAR BOVEN ▴