De verhuizing: interieurinspiratie voor de werkplek
17 mrt 2016 / Interieur

Ik begin deze post met een hoop enthousiasme: aahhh over een week verhuizen we!!! Zo snel al! Ik kan echt niet wachten. Inmiddels is een héél groot deel al af: de keuken, badkamer, de wc, de vloer is deze week gelegd! Op het moment dat ik dit typ hebben we ’t eindresultaat nog niet gezien, morgen (vrijdag) gaan we ‘m bekijken. Zo spannend! We hebben natuurlijk al een hoop meubels en daarbij hebben we al een aantal nieuwe gekocht. In het nieuwe huis hebben we een hele mooie bijkamer (zie hier een stukje ervan), waar we (onder andere) een werkplek van gaan maken. Dat is een project voor als we verhuisd zijn! Ik vind het heerlijk om te zoeken naar inspiratie voor een home office; vandaag laat ik je een aantal van de leukste die ik vond zien!

interieurinspiratie werkplek

bron 1 / bron 2 / bron 3 / bron 4 / bron 5 / bron 6 / bron 7

S. en ik zitten redelijk op één lijn wat betreft de inrichting van onze werkplek, dat is superfijn! Al ziet hij gouden, mintgroene en roze accessoires wat minder zitten dan ik… ;-) Maar in deze post spreek ik even alleen voor mijzelf, het ‘echte werk’ doen we natuurlijk samen. Ik wil het liefst een mooi (& groot) wit bureau dat er niet massief uitziet en een stoel met een leuk licht kleurtje erbij. Niet een klassieke draaiende bureaustoel, maar een ‘gewone’ stoel. Als je hierboven kijkt, zie je duidelijk wat ik een mooie stijl vind qua stoel (en wat er op Pinterest héél veel te zien is, haha). We hebben erover gedacht een van de muren een kleurtje geven – zo’n soort roze als op de eerste foto -, maar uiteindelijk kozen we tóch voor (gebroken) wit. We waren bang dat de kleur zou weerkaatsen en voor een ‘gloed’ zou zorgen in de hele ruimte. Nu blijft het lekker licht en fris, iets waar ik superblij mee ben! De kleur komt wel in de vorm van accessoires. En/of een stoel. :-) Ik word in ieder geval blij als ik naar bovenstaande collage kijk! Ondertussen blijf ik lekker op zoek naar nóg meer inspiratie, en zo komen we uiteindelijk tot wat we echt willen. Maar eerst: verhuizen!!

xoxo2

«
»Hi there!

Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy