Colorful shiny statement necklace

De laatste tijd draag is steeds vaker een “statement ketting” (zie ook hier), en het gevolg van mijn nieuwe liefde voor grote kettingen is dat ik een aantal nieuwe in mijn collectie heb. Toen ik de ketting die ik vandaag laat zien voor het eerst zag, was ik op slag verliefd. Het zilver, de kleurtjes… ik vind ‘m geweldig!

018

027
028

Misschien deelt niet iedereen mijn mening, het is natuurlijk wel een opvallend en kleurig ding… en wie weet is dat jouw ding niet ;) Ik vind ‘m in ieder geval amazing, in het echt nog mooier dan op foto’s. Ik kocht ‘m bij Boohoo.com – trouwens echt een toffe webshop (mooie prijzen, snelle verzending!) – voor 16 euro.

En, wat vind jij?

xoxo2

gepost op 2/10/2013 in Kleding & zo

TAGS: , , ,

«
»
Hi there!
Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact
E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow
Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy
© Alyssaa.nl 2006-2020 / NAAR BOVEN ▴