Coconut vanilla oat pancakes
018 2

My my, wat zijn pannenkoeken toch lekker! Gelukkig kunnen ze tegelijkertijd lekker én gezond zijn (een concept dat niet onbekend is op mijn blog) en daar maak ik maar al te graag gebruik van. Eén van mijn favoriete smaken is kokos, dus daar besloot ik eens gezonde pannenkoekjes mee te maken! In combinatie met vanille: heerlijk.

021
023
022 2

Het is simpelweg een kwestie van alles door elkaar mixen en bakken in een pan! De havermout heb ik gewoon heel gelaten, maar als je wilt kun je het eerst fijnmaken. Ik versierde de pannenkoeken met gojibessen en moerbeien (beide verkrijgbaar bij natuurwinkels) en wat ook niet kon missen is mijn geliefde ahornsiroop. Heb je ooit wel eens ahornsiroop geproefd? Is het niet hemels?!

Hope you have a great day! 

xoxo2

«
»
Hi there!
Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact
E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow
Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy
© Alyssaa.nl 2006-2019 / NAAR BOVEN ▴