Citytrip naar Brugge #1
header2

Van het woord ‘citytrip’ word ik altijd enthousiast! Sowieso vind ik reizen hartstikke leuk, dus dan zit je met een citytrip eigenlijk altijd al goed. Mijn vriend en ik zijn twee daagjes in Brugge geweest; we hebben er heerlijk rondgewandeld, lekker gegeten, en ik heb héél veel foto’s gemaakt. Wat een fijne stad! Perfecte bestemming voor een citytripje. Als je er nog nooit bent geweest: het is een aanrader! Kijk je mee naar mijn eerste selectie foto’s?

001
002
005
007
010
008
009
011
012
013
016
018
014
021
023

Wij verbleven in Hotel Marcel. Ik las erover op de blog van Andrea en Marlissa en daarmee was gelijk mijn besluit genomen: prima hotel voor één nachtje. En dat was het ook! Heel mooi hotel en op een fijne centrale locatie. Ook ik benoem dit tot aanrader! Vooral voor een korte citytrip vind ik, als we iets langer waren gebleven had ik waarschijnlijk voor een iets goedkoper hotel gekozen. Anyway, mijn conclusie: perfect hotel voor ons tripje.

026
027
028

Mooie gebouwen staan er hè? Het ziet er allemaal zo leuk uit! En je kunt het al raden volgens mij, dit zijn niet de enige foto’s die ik heb gemaakt, dus kijk uit naar meer Brugge-posts (met een aantal tips!) :-)

Heb jij Brugge al eens bezocht?

xoxo2

gepost op 9/12/2015 in Reizen

TAGS: , , , ,

«
»
Hi there!
Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact
E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow
Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy
© Alyssaa.nl 2006-2019 / NAAR BOVEN ▴