Chitchat: let’s catch up!
gepost op 3/12/2016 in Dagelijks leven
chitchat2

Zo hallo, is het echt alweer december? I know, I know, wat een cliché. Maar hé, die zijn er niet voor niets. Wist je dat als je ouder wordt, je daadwerkelijk de tijd als sneller voorbijgaand ervaart? Dat vind ik dus echt heel interessant hè. Maar dat terzijde! Het is december en dat betekent voor mij een nieuw begin; een nieuwe baan! Je denkt misschien, huh? Sorry jongens, ik blog te weinig om jullie volledig op de hoogte te houden van mijn leven ;-) Maarre, ik heb dus een nieuwe baan. Awesome!

Even bij het begin beginnen. Ik begon in mei als online editor bij YoungCapital, via de Startersbeurs. Ben blij dat dat bestaat, want het was nog knap lastig om iets te vinden zonder veel ervaring! De Startersbeurs duurde zes maanden, en eind vorige maand zaten die erop… dat betekende helaas afscheid nemen van het leuke werk én al mijn leuke collega’s. Tegelijk betekende het ook: tijd voor een nieuwe uitdaging. En die vond ik, bij Media Markt! Ik ga er aan het werk als contentspecialist. :-)

004

Verderrr… is mijn leven op zich niet veel veranderd ;-) Al vind ik toch dat elke keer als ik een boek van David Mitchell lees, mijn wereld een beetje verandert. #booknerd. Nee maar echt, als je van lezen (in het Engels) houdt, en houdt van een beetje mysterieuze boeken die echt prachtig in elkaar zitten: lees iets van David Mitchell! Mijn eerste aanrader blijft altijd Cloud Atlas (of course), maar elk ander boek van David is ook goed.

Hablo español! Of nou ja, ik ben het aan het leren! Wellicht ken je de app/site Duolingo wel? Echt een superleuke manier om een nieuwe taal te leren. Zo’n drie jaar geleden ben ik al eens begonnen met het leren van Spaans, maar heb het toen op een gegeven moment opgegeven. Of ik vergat het gewoon. Sinds kort ben ik weer begonnen, en ik vind het zo leuk! En nu blijf ik volhouden, en wie weet ga ik ook nog ergens een cursus Spaans volgen… het lijkt me in ieder geval geweldig om Spaans te kunnen spreken.

Bloggen ben ik trouwens zeker niet vergeten, maar de combinatie met fulltime werken lukte me nog niet zo goed! Nu ben ik helemaal van het ‘bloggen wanneer je wilt’, dus erg is het niet. Ik heb wél veel blogideeën die ik echt eens wil uitvoeren! Daar ben ik dus lekker mee aan de slag. Dus ik hoop de komende tijd lekker wat vaker te posten. :-)

xoxo2

PS. Alyssaa.nl bestaat dit jaar trouwens 10 (!!) jaar! Hoe awesome!

PS. 2: Hoe gaat het met jou? Tell me!

«
»Hi! Ik ben Alyssa & dit is mijn plekje op het web! Meer over mij?

Follow


CategorieënHappy list
Fotograferen ▪ hardlopen ▪ vegan food ▪ lezen ▪ lijstjes ▪ pinguïns ▪ bokeh ▪ Guitar Hero ▪ schilderen ▪ The War On Drugs ▪ Marilyn Manson ▪ Muse ▪ Slipknot ▪ Murakami ▪ David Mitchell
(wat jij?)
Playlist
Slipknot - Disasterpiece
Slipknot - Diluted
Phosphorescent - Song For Zula
John Frusciante - Every Person
The War On Drugs - In Chains
Deep Purple - Sometimes I Feel Like Screaming
(wat ik nog meer luister »)


Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed. For more information, please contact me at contact@alyssaa.nl.© Alyssaa.nl 2006-2018 / NAAR BOVEN ▴

Privacy Policy