Catching up: new job, recent obsessions & going vegan?
19 mei 2016 / Theekransje
Hi blog friends! Hoop dat je een fijne dag hebt! Ik wilde weer eens wat favorieten, nieuwtjes én obsessies delen. ;-)

First things first

Het goede nieuws eerst natuurlijk! Al is er geen slecht nieuws dat nog volgt, hoor. Ik ga weer aan het werk! Eindelijk, na tien maanden, niet meer werkloos, yaaasss! (Dat wilde ik altijd al eens typen, don’t judge) Ik begin eind deze maand, zo spannend en zo leuk. Ik ga een Startersbeurs doen, als tekstschrijver bij YoungCapital. Ik kan niet wachten!

Geobsedeerd

Okay, ik schreef laatst al in een post dat ik weer terug wilde switchen van Samsung naar iPhone. Wat ik daar niet schreef, was hoe graag ik een iPhone wil. Het is een obsessie, haha. Vraag maar aan mijn vriend. Ik verontschuldig me nu al voor ik begin te praten, want het gaat alwéér over die telefoon. ;-) Tja, ik ben gewoon heel enthousiast! Ik moet alleen nog wachten tot 28 mei voor ik ‘m kan bestellen. Wat ik in de tussentijd doe? Kijken naar foto’s van iPhones, googelen erover, YouTube-filmpjes met reviews (en de welbekende what’s on my phone) kijken, hoesjes bekijken (en bestellen, oeps)… Laat ik het zo zeggen: ik wist meer over de iPhone dan de jongen bij de Apple-producten in de winkel.

Op repeat

Gelukkig ben ik ook nog bezig met andere dingen hoor. Bijvoorbeeld muziek luisteren. Ik heb op het moment een paar favorieten die ik steeds weer aanzet, en die wilde ik met jullie delen! Gwen Stefani – Used To Love You Ik geef het toe: toen ik voor het eerst een fragment van dit nummer hoorde (bij de Carpool Karaoke met Gwen Stefani – aanrader trouwens, zo leuk! En wat is zij mooi), moest ik een klein beetje huilen. Oh the feels. Inmiddels vind ik het een heerlijk nummer om met mee te zingen. Armin van Buuren & Kensington – Heading Up High Voor het eerst gehoord toen ik samen met mijn vader en m’n neefje in Miniworld Rotterdam was. Bij de miniversie van Ahoy. Ik meteen Shazam’en natuurlijk. Nu staat-ie elke dag een paar keer aan, heerlijk! Jonas Blue & Dakota – Fast Car Ik was geen fan van dit nummer toen ik het voor het eerst hoorde. Ik ben namelijk wél groot fan van het origineel van Tracy Chapman. Deze versie hoorde ik op de radio in een winkel en ik dacht nope, nope. Maar tóch luister ik er nu naar. Ik ken de tekst en vind het heerlijk om mee te zingen en tja, het blijkt toch wel een catchy versie te zijn.

Van vegetarisch naar vegan?!

Dit is iets waar ik veel over nadenk. Ik eet nu twee jaar geen vlees meer, ben nu zo’n 1,5 jaar vegetariër (daarvoor at ik sporadisch vis). Eigenlijk consumeer ik ook niet heel veel zuivel en eieren, al verschilt dat wel per week, moet ik zeggen. Ik drink sowieso al heel lang geen melk meer; ik krijg er buikpijn van en ik vind het gewoon niet lekker. Ik wil graag een keer een uitgebreidere post schrijven over hoe en wat ik eet en waarom! Het belangrijkste wat ik vandaag wil schrijven is dat ik sinds een aantal dagen veganistisch eet. Het is voor mij nu een soort van challenge, als in: ik probeer het nu eerst een week, en dan het liefst meteen een maand, dan misschien wel langer. Ik voel me er in ieder geval nu heel goed bij! I’ll keep you updated!

xoxo2

TAGS:

«
»Hi there!

Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy