Brussel: walk through the park & de Grote Markt
29 aug 2014 / Reizen

Brussel, ik vind je een hele leuke stad! Op de eerste dag dat mijn moeder en ik er waren, bezochten we eerst het Atomium. Hierna liepen we een stuk door een mooi parkje in de buurt, waar ik de mooie bloemen niet kon weerstaan en in de weer ging met mijn camera. Maar goed, dat was de hele bedoeling van het tripje! Vanaf daar gingen we door met de metro om de stad te ontdekken. We bezochten de Grote Markt, liepen door de straten van het centrum en aten heerlijke pizza’s.

012
009
014
013
049
042
067
065
040
043
047
046
039
037
036

Er staan een hoop mooie, klassieke gebouwen in Brussel! Vooral de Grote Markt (en omgeving) vond ik indrukwekkend en mooi om te zien. Verder was het er ook indrukwekkend druk ;-) ’s Avonds streken we neer bij een Italiaans restaurantje – Pizza Pronto (Kiekenmarkt 57) – om een hapje te eten. We bestelden ieder een pizza en wat hebben we daar van genoten. De combinatie spinazie + gorgonzola is heel erg lekker! Na het avondeten liepen we nog een klein stukje, om vervolgens de metro richting ons hotel te pakken… tijd voor ons schoonheidsslaapje ;-) Het plan was de volgende dag weer lekker veel van Brussel te zien (en te fotograferen!).

xoxo2

«
»Hi there!

Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy