Brussel: healthy food, cheesecake & pretty views
054-2

Oooh, ik heb nog zoveel te bloggen! Alleen maar leuk natuurlijk… ;-) Mijn fotografeer-weekendje in Brussel is alweer twee maanden terug (say what?!), maar dat maakt het niet minder leuk om foto’s van het tripje te delen! Daarom bij deze nog een deel Bruxelles door mijn lens. Inclusief mooie uitzichten op de stad én superlekker eten!

044
045
063

Ik was er nog nooit geweest, maar dit is een erg leuk & healthy plekje om te eten: Exki. Allerlei ‘take-out’ salades, broodjes, meer salades… en het overgrote deel supergezond! Het leuke? Ik at een courgettesoepje, een salade van o.a. biospelt en aubergine en ik deelde een stukje cheesecake met mijn moeder:

056
055
054

Ik ben ook nog uurtje of 2 alleen op pad geweest; ik pakte een random metro en stapte bij een leuke halte uit. Ik heb een klein stukje gelopen en kwam uit bij een plek waar je een mooi uitzicht had op (een deel van) de stad:

058
059
060
069
061
057
062

Een paar van de “strip-muren” in Brussel:

IMG_5849
IMG_5850

Een weekendje was misschien een beetje kort, want je moet zoveel in je dag ‘proppen’ als je veel wilt zien… maar het was wel heel erg leuk! Het heeft ook wel wat, eventjes 2 dagen doorbrengen in een nieuwe stad. Sowieso ben ik groot fan van citytrips! Is misschien al opgevallen? ;-)

xoxo2

«
»
Hi there!
Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact
E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow
Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy
© Alyssaa.nl 2006-2019 / NAAR BOVEN ▴