Brussel: de Zuidmarkt
23 aug 2014 / Reizen
035-2

Elke zondag is er in Brussel de Zuidmarkt, een hele grote markt vlak naast het Zuidstation (Gare du Midi). Wauw, wat hebben ze daar veel! Ik was vooral erg geïnteresseerd in het fruit en de groenten, haha. Het zag er ook allemaal zo lekker uit! Mijn moeder en ik bezochten de markt op onze tweede en laatste dag in Brussel. We hebben vooral onze ogen uitgekeken; het was niet erg handig om naast al onze bagage ook nog eens kilo’s fruit mee te nemen naar huis ;-) Wel kochten we wat banaantjes, om onze honger te stillen!

032
031
035
033
028
034
029
030
041

Een kleurrijke boel, nietwaar? Ik werd heel blij van deze markt! Het was wel héél erg druk, trouwens. En het was een lekker warme zomerdag, dus af en toe een beetje benauwd. Maar er was genoeg te zien om ons daar van af te leiden! Het inspireerde me in ieder geval wat vaker de markt te bezoeken in mijn stad!

xoxo2

«
»© Alyssaa.nl 2006-2020 // Naar boven