Brussel: de Zuidmarkt
23 aug 2014 / Reizen

Elke zondag is er in Brussel de Zuidmarkt, een hele grote markt vlak naast het Zuidstation (Gare du Midi). Wauw, wat hebben ze daar veel! Ik was vooral erg geïnteresseerd in het fruit en de groenten, haha. Het zag er ook allemaal zo lekker uit! Mijn moeder en ik bezochten de markt op onze tweede en laatste dag in Brussel. We hebben vooral onze ogen uitgekeken; het was niet erg handig om naast al onze bagage ook nog eens kilo’s fruit mee te nemen naar huis ;-) Wel kochten we wat banaantjes, om onze honger te stillen!

032
031
035
033
028
034
029
030
041

Een kleurrijke boel, nietwaar? Ik werd heel blij van deze markt! Het was wel héél erg druk, trouwens. En het was een lekker warme zomerdag, dus af en toe een beetje benauwd. Maar er was genoeg te zien om ons daar van af te leiden! Het inspireerde me in ieder geval wat vaker de markt te bezoeken in mijn stad!

xoxo2

«
»Hi there!

Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy