Apartment tour, part II: the living room
8 sep 2014 / Interieur

YES, ik heb ook foto’s gemaakt van mijn woonkamer! Eigenlijk is het een woonkamer/eetkamer, want zo groot is mijn appartementje niet ;-) Hij bestaat uit mijn slaapkamer/werkplek, een badkamer, een keukentje en de woonruimte die ik jullie vandaag laat zien. Precies goed! Inmiddels heb ik wel mijn roze bank omgetoverd tot een witte bank (handig hoor, die Klippan-hoezen), alhoewel ik het roze best wel mis als ik het zo zie! Om een wat beter beeld te kunnen vormen van hoe de inrichting in elkaar zit, heb ik weer een plattegrondje in elkaar geknutseld! Klaar voor een kijkje in mijn leefruimte?

plattegrond
007

Dit is wat je ziet als je binnenkomt!

001
009
008

Het RELAX-kussentje is een ontwerp van eigen hand, uitgevoerd door mijn moeder!

010
012
013

Mijn boekenverzameling past maar net in deze kast ;-)

002

Uitzicht (naar rechts) vanaf de bank ;-)

011
005
004
003

Zo, voeten omhoog en relaxen maar! ;-)

Ik ben nog steeds erg blij met mijn eigen plekje! Al vind ik het soms een beetje klein, maar dat komt zeer waarschijnlijk door de hoeveelheid spullen die ik heb, haha. Het is een beetje een lopend project de laatste tijd; het uitzoeken van al mijn spullen, veel weggooien/wegdoen en zo meer ruimte creëren. Ruimte om de ruimte, niet om plek te maken voor nieuwe dingen. Al eerder postte ik foto’s van mijn slaapkamer + werkplekje, die kun je hier nog bekijken als je wilt!

xoxo2

«
»Hi there!

Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact

E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow

Disclaimer

All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy