All dressed up: Christmas edition
031

Kerstmis is een ideale gelegenheid om je heerlijk op te doffen! Ook al is kerst alweer voorbij, ik wilde toch nog mijn outfit even showen ;) Op de eerste kerstdag heb ik het wat simpeler gehouden (zwarte legging en nette blouse), maar voor de tweede dag koos ik ervoor dit zwarte jurkje te dragen. Ik had ‘m hiervoor nog nooit aangehad (terwijl ik ‘m al meer dan een jaar geleden kocht), dus ik was erg blij dat er eindelijk een gelegenheid voor was! Samen met mijn favoriete paar (killer) heels, een glitterpanty en rode lippenstift werd dit mijn kerstoufit. Later heb ik mijn haar nog veranderd in deze updo. Outfitfoto’s maken doe ik eigenlijk niet vaak genoeg (oké, behalve dan de selfies, haha), maar ik vind het wel leuk om te doen!

032
003
002
016
015
029

Mijn favoriete hoge hakken! Ik vind ze er helemaal geweldig uitzien én ik kan er nog redelijk lang op lopen, voor zo’n hoogte ;)

Hoe zagen jouw kerst-oufits er uit?

xoxo2

gepost op 30/12/2013 in Kleding & zo

TAGS: , ,

«
»
Hi there!
Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact
E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow
Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy
© Alyssaa.nl 2006-2020 / NAAR BOVEN ▴