A take on Amsterdam, part 3

Nóg een deel met foto’s uit Amsterdam, ja! (wel de laatste) Ik heb er die dag héél veel gemaakt en alhoewel ik ze natuurlijk niet allemaal ga laten zien, waren er nog wel een aantal die ik even met jullie wilde delen. Dit zijn allemaal dingen die ik buiten op straat tegenkwam, en dan op mijn manier vastgelegd ;)

20 thoughts on “A take on Amsterdam, part 3
Jump to comment form

  1. Echt heel erg mooi! Knap ook, dat je oog hebt voor die gewone dingen en die dan prachtig in beeld weet te brengen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>