A (first) look at my Filofax planner
filofax

Eindelijk heb ik een Filofax-agenda! Ik heb uren besteed aan het kijken van filmpjes waarin mensen hun agenda en inrichting lieten zien én aan het bekijken van de verschillende formaten, uitvoeringen en kleuren die er mogelijk zijn. En er is veel mogelijk! Een Filofax-agenda biedt je de kans om je planner precies zó in te richten als jij wilt; je bedenkt zelf wat je achter welk tabblad wilt, hoeveel je er daarvan wilt en je kunt het altijd weer veranderen. Heel handig! En dat heb ik nog niet gehad over het leukste: het versieren, haha! Stickers, washitape, sticky notes… het kan allemaal. Anyway, ik wilde jullie graag laten zien hoe mijn Filofax eruit ziet! Het is een first look, een andere keer zal ik uitgebreid ingaan op mijn indeling!

058
061
059
056
055
053
047
045
044
046
052
051
054

Ik moest natuurlijk even een detailfoto van mijn verjaardag erbij doen! ;-)

Ik heb een Filofax in het Personal-formaat (de agenda zelf is ongeveer 13,5 x 18,5 cm), in de Saffiano-uitvoering (het materiaal met die subtiele schuine streepjes) en ik heb de mijne in de kleur Aqua. Ik kocht de agenda via eBay; dit model is niet meer in de maak. Hij kostte me inclusief verzending omgerekend ongeveer 38 euro – met inhoud (= 6 tabbladen, agenda 2014, infopagina’s, notitieblaadjes, liniaal, doorzichtig envelopje en 2 doorzichtige plastic blaadjes). Ik ben er helemaal verliefd op! Ik denk dat mijn Filofax vaste gast op mijn blog gaat worden… ;-)

Wat vind jij ervan? En wat voor agenda gebruik jij?

xoxo2

«
»
Hi there!
Ik ben Alyssa; hobbyfotograaf, blogger, eindredacteur pur sang, (vegan) food lover en altijd naar muziek aan het luisteren. Welkom op mijn blog, een verzameling van alles waar ik van hou.

Contact
E-mail me via contact@alyssaa.nl, of check mijn Instagram @alyssavn.

Follow
Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed.

Privacy Policy
© Alyssaa.nl 2006-2019 / NAAR BOVEN ▴