6 things I will live by
gepost op 15/01/2014 in Lifestyle, Lijstjes, Persoonlijk

voornemenstop2

We zitten inmiddels alweer op de helft van januari (crazy!), maar het is nooit te laat om je dingen voor te nemen. Net zoals er nooit een perfect moment is om te beginnen met nieuwe gewoontes, is er ook geen perfect moment om je nieuwe dingen voor te nemen!

voornemensbottom

Ik hou me vaak zo veel bezig met het verleden/de toekomst, dat ik vergeet dat het leven nu gebeurt. Ik leef nu en daar wil ik van genieten! Ik wil vooral van mezelf (blijven) houden, precies zoals ik ben. Dingen (uit het verleden) laten gaan, blijven hardlopen, niet opgeven en het belangrijkste: ik wil me gelukkig voelen. Geluk is overal in te vinden, ik hoef niet eerst iets te bereiken voor ik pas gelukkig kan zijn. Nu is het moment. Niet vergeten!

Wat heb jij je voorgenomen?

xoxo2

«
»Hi! Ik ben Alyssa & dit is mijn plekje op het web! Meer over mij?

Follow


CategorieënHappy list
Fotograferen ▪ hardlopen ▪ vegan food ▪ lezen ▪ lijstjes ▪ pinguïns ▪ bokeh ▪ Guitar Hero ▪ schilderen ▪ The War On Drugs ▪ Marilyn Manson ▪ Muse ▪ Slipknot ▪ Murakami ▪ David Mitchell
(wat jij?)
Playlist
Slipknot - Disasterpiece
Slipknot - Diluted
Phosphorescent - Song For Zula
John Frusciante - Every Person
The War On Drugs - In Chains
Deep Purple - Sometimes I Feel Like Screaming
(wat ik nog meer luister »)


Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed. For more information, please contact me at contact@alyssaa.nl.© Alyssaa.nl 2006-2018 / NAAR BOVEN ▴

Privacy Policy