5 recent favorites #2
10 jan 2014 / Favorieten, Sponsored
love2

2-homedecor

De superschattige pinguïn die ik vorige maand kocht! Spreek voor zich, niet waar? Hij blijft lekker de hele winter lang (en waarschijnlijk daarna ook nog, haha) als decoratie staan! Ik moet altijd even glimlachen als ik ‘m zie staan :)

2-talkshow Oh, wat kan ik heerlijk lachen om de shows van Graham Norton! Elke aflevering heeft hij twee tot vier gasten; acteurs en/of actrices en vaak ook een comedian. Het is niet een formele talkshow met ‘standaard’ interviews, het bestaat vooral uit leuke gesprekken en wordt flink wat gelachen. Heerlijk om te kijken, vind ik! Ik kijk de afleveringen trouwens altijd via dit Youtube-channel! 2-fun Ik doe het niet vaak, maar ik heb zo mijn periodes dat ik spelletjes speel op mijn computer. Op mijn laptop kan ik geen Sims spelen, iets wat ik erg jammer vind. Ik hou van dat soort spelletjes! Of zoiets als het runnen van een restaurant, ook altijd leuk. Toen ik hoorde over Speeleiland , ben ik gelijk gaan zoeken naar zulke spelletjes, haha. Ik heb even wat spelletjes uitgetest en tot nu toe vind ik Pannenkoekenhuis, Pizzeria en Burger Shop leuk om te doen! Het is wel duidelijk van wat voor spelletjes ik hou, volgens mij ;) 2-music Oké, dit is geen tijdelijke favoriet, maar een all-time favorite. Ik keek een tijdje terug Rock of Ages, een film over rockmuziek in de jaren ’80 van de vorige eeuw. Vind ik geweldige muziek, dus vond het ook een leuke film om te zien! Mijn favorieten (die in de film zaten): Paradise City van Guns N’ Roses, We Built This City van Starship (check die videoclip, haha!) en Pour Some Sugar on Me van Def Leppard. 2-winterthing Ik heb eindelijk al mijn geurkaarsen weer tevoorschijn gehaald! Ik vergeet soms dat ik een hele grote verzameling heb, haha. Weggestopt in een kastje, omdat mijn huis anders véél te vol zou staan ;) Maar nu het wintertijd is, vind ik het extra gezellig om ’s avonds kaarsjes te branden!

xoxo2

TAGS: ,

«
»© Alyssaa.nl 2006-2020 // Naar boven