3 tiny changes
gepost op 25/04/2012 in Lifestyle

Inmiddels alweer meer dan een jaar geleden besloot ik een aantal kleine dingetjes op een rij te zetten die ik wilde veranderen/waar ik aan wilde werken. Toch blijft het moeilijk hoor, hoe klein zo’n verandering ook is! Het vereist eigenlijk toch een verandering in gewoonte(s), en dat gaat nu eenmaal niet zo snel. In ieder geval niet zo snel als ik vaak hoopte… ;) Het is een kwestie van wennen en volhouden & uiteindelijk maak je het je eigen en voor je het weet is het een gewoonte! Anyhow, in het vervolg van mijn vorige tiny changes, hierbij een nieuw lijstje met dingetjes waar ik op ga letten!

1. Fruit (blijven) eten.

Genoeg en elke dag fruit eten blijft op een of andere manier toch een uitdaging! Hoe lekker ik het ook vind, ik eet het vaak toch te weinig. Te lui om het klaar te maken? Misschien. Maar is het uiteindelijk de ‘moeite’ waard? Zeker weten. Conclusie: haal fruit in huis, neem de tijd om het te snijden/te blenden (smoothie, mmm!), want uiteindelijk is het alleen maar goed voor je!

2. De dag goed beginnen.

En dan bedoel ik niet perse op het gebied van eten – ook al is dat ook belangrijk -, maar in de zin van de dag op tijd beginnen. Ik moet zeggen: de laatste tijd gaat dit me heel goed af! Ik probeer mijn wekker altijd standaard af te laten gaan om half 8 en dan uiterlijk om kwart voor 8 naast mijn bed te staan. Ik ben er achtergekomen dat ik het heerlijk vind om vroeg op te staan! (nooit gedacht dat ik dit zou zeggen, haha) Dan heb ik tenminste wat aan mijn dag ;) Enige voorwaarde is dat ik in ieder geval vóór 12 uur in bed moet liggen ’s avonds…

3. First things first.

Ik denk dat we allemaal het fenomeen ‘uitstellen’ wel kennen? Nou, ik kan uitstellen als de beste. Helaas is dat geen kwaliteit ;) Wanneer leer ik nou eens dat het echt echt écht beter is om eerst te doen wat moet en daarna de rest. Dan ben je er maar vanaf én heb je als het goed is de rest van je tijd voor de leuke(re) dingen!

Verder is gezond eten in het algemeen natuurlijk ook erg belangrijk, en tegelijk ook iets waar ik me de laatste maanden actief mee bezig heb gehouden – met resultaat! Maar daar blog ik later over ;)

Heb jij ook zulke kleine dingetjes waar je aan wilt werken?

xoxo2

«
»Hi! Ik ben Alyssa & dit is mijn plekje op het web! Meer over mij?

Follow


CategorieënHappy list
Fotograferen ▪ hardlopen ▪ vegan food ▪ lezen ▪ lijstjes ▪ pinguïns ▪ bokeh ▪ Guitar Hero ▪ schilderen ▪ The War On Drugs ▪ Marilyn Manson ▪ Muse ▪ Slipknot ▪ Murakami ▪ David Mitchell
(wat jij?)
Playlist
Slipknot - Disasterpiece
Slipknot - Diluted
Phosphorescent - Song For Zula
John Frusciante - Every Person
The War On Drugs - In Chains
Deep Purple - Sometimes I Feel Like Screaming
(wat ik nog meer luister »)


Disclaimer
All images and content on this website are created by me, unless otherwise stated. Using without my permission is not allowed. For more information, please contact me at contact@alyssaa.nl.© Alyssaa.nl 2006-2018 / NAAR BOVEN ▴

Privacy Policy